Thuis

Shenzhen JRL Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co., Ltd zich in het ontwerp specialiseren en de productie die van de Shenzhenjrl Technologie van samengestelde materialen. Onze hoofdproducten: aramid en de producten van de koolstofvezel enz. Tot nu toe, hebben wij vruchtbare ervaring en scherpe betekenis in deze industrie. Wij streven prima kwaliteit, redelijke prijzen en de uitvoerige naverkoopdienst voor zowel potentiële als al lang bestaande cliënten na. Ernaar strevend één van de belangrijke bedrijven in de samengestelde materialenindustrie te worden, zetten wij altijd innovatie in prioriteit en gebruiken onophoudelijk de bijgewerkte high-tech materiaal en productiemethodes om onze cliënten te helpen hun belangrijke status in markt houden.

 

Wij hebben een sterk technisch team die uit beroeps met rijke ervaring op het gebied van samengesteld materiaalproducten bestaan. OEM de orden worden altijd met ingestemd, en ons personeel werkt altijd nauw overeenkomstig de eisen van onze cliënten samen. Wij concentreren ons altijd op innovatie, kwaliteit en de diensten. Wij besteden grote aandacht aan elke verwerking, ontwerp, vervaardiging en de dienst.

 

Door hoogwaardige aramid en koolstofvezel te gebruiken creëren wij een woord dat milieuvriendelijk is.

 

Wij verheugen ons op het vestigen van goede behulpzame verhoudingen met bedrijf wereldwijd!

 

China Shenzhen JRL Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van de Shenzhenjrl Technologie, Ltd dat de bedrijfsfilosofie van „Kwaliteit aanhangt is prioriteit“. Wij zijn professioneel bij het maken van samengestelde materialenproducten.

 

Na meer dan zes jaar van bereidende en ononderbroken innovatie, die om een onderneming op grote schaal groeit te zijn.

Shenzhen JRL Technology Co., Ltd Shenzhen JRL Technology Co., Ltd Shenzhen JRL Technology Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : JRL

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 200-350

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen JRL Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen JRL Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen JRL Technology Co., Ltd Certificaten